maanantaina, helmikuuta 28, 2022

Koripalloa: Raholan Pyrkivä - PuHu jr, M1DB

Koronan turmelema koripallokausi pääsi vihdoin ja viimein jatkumaan Miesten Divisioona B:n osalta Tesoman palloiluhallissa, kun parketille astelivat RaPy ja PuHu juniorit Vantaalta. Tiukkaa taistoa lennosta muutetulla sarjaohjelmalla. Kumpikin joukkue oli pelannut edellisen ottelunsa joskus joulukuun 2021 puolella, ja se taisi jollain tasolla näkyä ottelussa. 

Raholan puolelta peliä muutti myös alkukauden tehokkaimman vahvistuksen Tevaun Kokon poistuminen vahvuudesta BC Nokian riveihin, myös Hugo Boman ja Antti Ahonen loistivat poissaolollaan. Hekin BC Nokian riveissä. Mutta tässä kohtaa voi todeta että kasvattajaseura ja kasvattajasarja toimii ainakin näiden kahden suomalaisen osalta niin kuin pitääkin. 

Tuloksellisesti Rahola kärsi ottelussa tappion lukemin 90-98, ja näin sarjataulukko vain tiivistyy keskikastin osalta. Viimeisellä kolmella pelillä on suuri merkitys voittojen tai tappioden suhteen siinä kuinka sarjan pudotuspelejä ja lopullisia sijoituksia ratkotaan. RaPyllä on vielä edessää kaksi vierasottelua ja yksi kotiottelu. Kotiottelu pelataan keskiviikkona 9. maaliskuuta Tesoman palloiluhallissa, vastaan asettuu Team Pajulahti. Vierasottelut ovat ennen sitä Lappeenrannassa ja sen jälkeen Kaarinassa.

RaPyltä tilastollisesti tehokkaimmat olivat Olli Kanerva 21/6/3, Angel Mavrodiev 18/9/2 ja Toni Savino 18/6/5.

Kuvaamisen suhteen ottelussa oli pikku jännitys ilmassa, mukana oli ensimmäistä kertaa uusi kamera. Canon EOS M50 mk II, joka selvisi tulikasteesta melko hyvin. Tarkennus oli äärettömän nopea ja tarkka, lisäksi sarjakuvaus nousi toiselle tasolle vanhaan nähden. Tämä kaikki siis verrattuna vanhaan EOS700D järkkäriin, jolla tulee ikää kohta 10 vuotta. Nyt tuli kuvattua kahdella kameralla ottelua, toisessa kiinni Sigma 17-50 ja toisessa Tamron 18-270 objektiivi. 

Alla kuvakollaasi ottelun kuvista ja tuttuun tapaan enemmän ja isompia kuvia tarjolla joko flickrin korisalbumissa tai nurkkausphotosin facebookissa.

Raholan Pyrkivä vs PuHu juniorit, Tesoman palloiluhalli 27.2.2022.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.