sunnuntaina, marraskuuta 15, 2020

Koripalloa: Raholan Pyrkiva vs Karkkila Basketball, M1DB

Miesten Divisioona B jatkui Tesoman palloiluhallissa Raholan Pyrkivän kotiottelulla Karkkila Basketball:ia vastaan. RaPy haki kauden ensimmäistä voittoaan ja paluuta omalle tasolleen. Ottelua pelattiin melko tasaisissa merkeissä, johtoaseman vaihtuessa jopa 16 kertaa ottelun aikana. Tasatilanteissakin oltiin 7 kertaa.

Kolmannen jakson lopussa kotijoukkue repi hieman eroa vastustajaan. Ja onnistui pitämään johtonsa neljännen jakson ajan. Lopputuloksen ollessa 81:63. RaPyn Olli Kanervan saldo pelissä oli 24-9-2 ja Karkkilan Hannes Koskisen 15-3-2.

Alla kuvakollaasi muutamasta ottelukuvasta. Enemmän ja isompia kuvia löytyy joko flickr-syötteestä tai arkistosta koris.nurkkaus.net. Tai facebookista nurkkausphotosin sivuilta.

Raholan Pyrkivä vs Karkkila Basketball, Tesoman palloiluhalli 15.11.2020.