maanantaina, syyskuuta 03, 2012

Viikon kuva vko 35

Syksy tuo tullessan taas erilaisia valokuvaus mahdollisuuksia. Maisemat muuttavat väriään ja aurinko ei välttämättä enää paista niin "korkealta ja kovaa" vaan valo muutuu pehmeämmäksi aikaisemmin illalla. Myös syksyn sateet tuovat uusia mahdollisuuksia kameran käytöön. Täytyy vaan ottaa itseää niskasta kiinni ja lähteä rohkeasti katsomaan uusia kuvausmahdollisuuksia.

Tämän kertaisessa viikon kuvassa, joka on otettu nopeasti otettu pokkariräpsy, on mielestäni jotain mielenkiintoista. Kuitenkin sellaista jota en tällä kameralla oikeen kunnolla onnistunut tallentamaan. Kävelin tavanomaisella koiralenkillä lehtometsän keskelle tehdyllä kävelytiellä ja sivusilmällä huomasin auringon tuovan esiin sateen jälkeistä sumua tai kosteutta puiden keskellä. Siitä piti sitten mukana olevalla kalustolla napata kuva ja toivoa parasta. Tarkoituksena oli saada mukaan puita ja kasvillisuutta sekä aurinko tai ainakin sen valo. Mutta pääkohteena piti olla maastossa leijuva sumu. Sitä en oikeen kunnolla saanut tähän kuvaan ikuistettua. Mutta yritys hyvä, ja harjoittelemalla oppii.

"AURINKO LEHTOMETSÄSSÄ" Maanantai 27.8.2012 klo 1431. Canon Powershot D10. ISO: 80, Valotusaika: 1/25 sek, Aukko: 2.8, Polttoväli: 6.2 mm.

Aurinko lehtometsässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.