sunnuntaina, elokuuta 18, 2013

Jääkiekkoa: Ilves (Liiga)-Sibir (KHL)

Hakamettän kiekkoareenalla pelattiin taas kauden esiotteluita. Ilves Liigasta kohtasi Sibir Novosobirskin KHL:stä. Jo heti pelin alussa tasoero tuli selväksi. Vaikka peli ei ensimmäisen erän jälkeen ollut kuin 0-3 Venäläisille. Maalit tosin olivat "onnenkantamoisia". Kaksi maalia siniviivavedoista maskin takaa ja yksi veto harmillinen pomppu yli maalivahdin. Ilveksen hyökkäykset ajautuivat pääsääntöisesti nurkkiin ja laitoihin, sen verran tehokasta ohjauspeliä Sibir pelasi. Tolppaa toki Ilves kolisteli kertaalleen ja muutaman muunkin maalipaikan sai aikaiseksi. Mutta ilman tulosta.

Toiseen erään Ilves tuli hieman eri jalalla ja sai jopa pikkaisen pyöritystä aikaiseksi. Ainakin ylivoimalla. Tosin se viimeistely puuttui, ei maaleja toiseen erään. Tosin ei Sibirkään maalannut toisessa erässä kertaakaan. Muutaman läpiajon Ilveksen maalivahti Sasu Hovi torjui mallikkaasti. Potkua kyllä Venäläisiltä löytyi. Jos vain halusivat, pienillä tahdin muutoksilla olivat heti piirun verran Ilveksen edellä.

Kolmannessa erässä peli näytti jo erilaiselta kuin kahdessa aikaisemmassa. Ja Ilveskin sai maalihanat auki tekemällä kavennusmaalin. Ja aivan erän lopulla vielä toisen ylivoimalla ilman maalivahtia. Tosin Sibirin Lehterä maalasi viimeisellä sekunnilla tyhjään maaliin. Loppulukemat 2-4.

Tuttuun tapaan alla kuvakollaari ja samat kuvat isompina ja yksittäisinä nurkkuas.net galleriassa.

Kultakeskus-turnaus Hakamettän hokiareenalla Tampereella. Ilves (Liiga) vs Sibir Novosibirsk (KHL).