lauantaina, heinäkuuta 13, 2024

Kesäteatterissa: Juice musikaali

Valkeakoskella Apianniemen kesäteatterissa pyörii kesällä 2024 Juice musikaali. Pitihän sitä käydä katsomassa ja eritoten kuuntelemassa. Melkoinen "nostalgia rippi" aikaan joka palaa enää vain soittimissa ja muiden esiintuomana. Ennakkoluuloja tai -ajatuksia oli päässä, kun ajettiin Tampereelta kohti Valkeakoskea. Manse rock ihmisenä, ehkäpä jonkinlaisena Juice-fanina on tullut luettua elämänkerrat ja muut opukset, nähtyä video ja elokuvatallenteita, kuunneltua lukemattomia kertoja tuotantoa. Ja nähtyä artisti itse esiintymässä. Mutta heti kättelyyn pakko todeta, tykkäsin. Todellakin mahtava esitys.

Musikaali kun on, niin musiikkia on tarjolla ja hyvä niin. Puheet jätetään sitten muille lavoille. Vaikka kappaleet tulivat eri järjestyksessä kun levytetty, ne olivat hyvin sovitettu näytelmän kulkuun. Tapahtumat kyllä etenivät kronologisessa järjestyksessä. Näyttelijät lauloivat hyvin, ja varsinkin vanhempi Juice tavoitti miehen olemuksen hienosti.

Vaikka esityksen taltiointi kiellettiin näytelmän aluksi pitihän sitä yksi nopea ja heikkolaatuinen räpsy tähän blogiin napsasta. Ei sen enempää, esitys vei mennessään. Käykää itse katsomassa ja nauttimassa! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.