torstaina, maaliskuuta 07, 2024

Retkiluistelemassa Näsijärvellä

Aurinko helli luistelijaa ja muita ulkoilijoita maaliskuun alussa. Suojasäätä seuranneet yöpakkaset olivat jäädyttäneet Näsijärven retkiluistelu radan kohtuullisen kuntoon. Ainakin aamupäivän ensimmäisinä tunteina. Iltapäivästä aurinko jo hieman pehmensi radan pintaa. Tällä kierroksella päätin käydä radan jokaisessa ääripäässä kääntymässä, siten että lähtö oli Elianderin rannasta. Siihen lähettyvillä kun pääsi mukavasti Nyssellä. Samalla hieman kuvaushommia, nyt mielessä oli videon tekeminen. Elianderin rannasta suunnattiin Toimenlan rantaan kääntymään, eli niin itään kun vaan voi päästä. Sieltä Siilinkari ohi kohti Halkoniemeä, sitä läntisintä kääntö kohtaa. Sieltä sitten takaisin Elianderin rantaa, takaisin eteläisimpään pisteeseen.

Luistelulle tuli kaikkineensa matkaa Garmin Instinctin mukaan 24,7 km. Sisältäen muutaman ylimääräisen kierroksen radalla, kun piti itseään kuvata. Aikaa kului kaikkine kahvi- ja kuvaustaukoineen 2 tuntia 16 minuuttia. Liikkumisnopeus 14,4 km/h, välillä pääsi paljon lujempaakin, mutta välillä oli pakko mennä kävelyvauhtia radan hetkittäisten huonojen kohtien takia. Mukavasti jo aurinko tosiaan lämmitti keskilämpö oli 1,9 °C, minilämmön ollessa varjokohdissa -3,0 °C. 

Video tosiaan saatiin aikaiseksi. Sen voi katsoa tästä alta tai sitten YouTubesta. Mukana matkassa oli DJI Mavic Mini drone, Insta360 OneR kamera sekä Olympus TG-5 kamera.


Muutama stillkuvakin tuli napsastua. Niitä tässä alla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.