sunnuntaina, helmikuuta 04, 2024

Koripalloa: Karhu Basket vs Pyrintö (Korisliiga)

Korisliigan viimeistä runkosarjakierrosta pelattiin lauantaina. Pyrintö matkasi Kauhajoelle Karhu Basketin vieraaksi. Pyrinnölle sinänsä merkityksetön ottelu sijoitusten kannalta, koska matka jatkuisi alempaan jatkosarjaan. Mutta Karhulla oli enemmän panoksia pelissä. Voitolla ylempään jatkosarjaan tappiolla alempaan jatkosarjaan. Ja niinhän siinä sitten kävi, että Karhu vei ottelusta voiton lukemin 84-66 ja matkasi ylempään jatkosarjaan. Pyrinnön osalta kaikki on kuitenkin vielä auki. Pudotuspeleihin on vielä täysi mahdollisuus, olemalla alemman jatkosarjan kahden parhaan joukossa. Tosin silloin pudotuspeli vastus on suurella todennäköisyydellä Seagulls tai BC Nokia. 

Jotenkin kuvittelin että IKH Areenalla olisi meille vierasjoukkueen kannattajille varattu perinteisesti paikat päätykatsomosta vierasjoukkueen vaihtopenkin vierestä. Tässä ajatuksessa otin mukaani kameran, josko vaikka muutaman valokuvan napsisin ottelun tuiskeesta. Niin kuin minulla on ollut tapana. Mutta ei nyt ei istuttukaan päädyssä, vaan Karhu oli sijoittanut meidät nurkkakatsomoon, vähän huonosti kuvaamisen kannalta. Mutta joitakin kuvia sieltäkin aikaiseksi saatiin, vaikka kuvauskalusto oli ajatuksissa hieman vajavainen tähän paikkaan.

Tässä alla kuvakollaasi. Ja tuttuun tapaan enemmän ja isompia valokuvia joko NurkkausPhotos facebooksista tai Flickr koripalloalbumissa.

Karhu Basket vs Tampereen Pyrintö. IKH Areena 3. helmikuuta 2024.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.