perjantaina, tammikuuta 05, 2024

Koripalloa: Pyrintö Akatemia vs Raholan Pyrkivä (M1DA)

Vuosi käyntiin koripallon parissa paikallisderbyllä Pyynikin palloiluhallilla. Pyrintö Akatemia isännöin Raholan Pyrkivää Miesten Divisioona A:n ottelussa. Kauden aloittanut ottelu pelattiin näiden joukkueiden välillä Tesoman palloiluhallissa lokakuun alussa. Silloin peli meni melko selvin lukemin RaPylle. Nyt on kautta pelattu jo 12 ottelun verran ja molemmat joukkueet ovat sarjassaan keskivaiheen alapuolella, mutteivat kuitenkaan vielä putoamisvaarassa.

Harvinaisen vähäkorinen ottelu ja melko huonoa peliä molemmilta joukkueilta. RaPy onnistui kairaamaan itselleen lopuksi voiton lukemin 61-67. Johtoasema vaihtui 8 kertaa ja tasatilanteitakin oli parikappaletta. Silmiin pistävää oli Pyrinnön puolelta Kion Williamsin, Ossi Eskolan ja Roni Ahvenjärven peliajat. Jokainen pelasi yli 31 minuutin ottelun. No, nuorena jaksaa painaa. Rapyllä ei sentään päästy ihan tuollaisiin peliaikoihin, vaikkakin Jesse Niemi, Karo Puittinen ja Tuomo Aalto pelasivat 29 minuutin paikkeille. RaPyn tehokkain pistemies oli Tuomo Aalto 20 pisteellä. Levypalloja ja syöttöjä keräsi eniten Panu Peltokangas.

Alla kuvakollaasi ottelukuvista. Enemmän ja isompia kuvia nähtävillä joko NurkkausPhotosin facebookissa tai Flickr koripallo albumissa.

Pyrintö Akatemia vs Raholan Pyrkivä, Miesten Divisioona A. Pyynikin palloiluhalli 4. tammikuuta 2024.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.