maanantaina, maaliskuuta 20, 2023

Koripalloa: RaPy vs EBT (M1DB)

Koripallon Miesten Divisioona B:n viimeinen runkosarja ottelu pelattiin Tesoman palloiluhallilla menneenä sunnuntaina. Raholan Pyrkivän vieraaksi tuli EBT Espoosta. RaPy oli varmistanut pudotuspelipaikkansa edellisen sunnuntain vieraspelissä Panttereita vastaan voittamalla ottelun Conzalvezin tripla-tuplan tahdittamana. Panokset EBT pelissä olivat hieman muiden kädessä, häviäminen ei välttämättä nostaisi sijoitusta taulukossa, mutta voitto ja sopiva häviö muissa peleissä voisi tuoda kolmannen sijan. 

Tätä viimeistä ottelua pelattiin kolme jaksoa melko tasaisissa tunnelmissa, vaikka EBT tuli peliin vain 7 pelaajalla. Mutta neljännellä jaksolla ottelu repesi RaPyn eduksi. Ja kun muissakin otteluissa pelattiin toivotulla tavalla tuli RaPyn sijoitukseksi runkosarjan perusteella oman lohkonsa kolmas. Sehän tarkoittaa sitä, että puolivälierät pelataan Ura Baskettia vastaan ja aloitetaan vieraspelillä. Kahdella voitolla välieriin.

EBT pelin tehokkain oli Olli Kanerva (20/8/1) seuranaan Angel Mavrodiev (12/10/-) ja David Conzalvez (12/2/9).

Alla ottelukuvat kollaasina ja enemmän isompia kuvia tietenkin flickrin koripalloa -albumissa tai nurkkausphotosin facessa.

Raholan Pyrkivä vs EBT, Tesoman palloiluhalli 19.3.2023


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.