lauantaina, joulukuuta 14, 2019

Jääkiekkoa kuvaamassa: Tappara U20 vs Ilves U20, Nuorten SM-liiga

Nuorten SM-liigan perinteinen Tamperelainen Winter Classic pelattiin Koulukadun perinteisellä tekojääradalla nyt lauantainan. Tosin talvinen sää oli melko kaukana tästä tapahtumasta, lämpötilan ollessa nollan tietämillä ja taivaalta tullen välillä heikkoa lumi-räntä-vesisadetta. Että silleen. No paikallehan piti itsensä seikkailla ja samalla vähän fiilistellä jääkiekkokuvausta. Siis sitä mistä tämä urheilukuvaus on omalta osalta lähtenyt käyntiin.

Koulukadulla kuvaaminen oli tehty melko haastavaksi. Kaukalon päädyt olivat vanhanajan aitaverkkoa ja yleisön turvaksi oli vielä viritetty lankaverkkoa pitkin kaukalon reunaa. Eli kuvaaminen piti suorittaa aitaverkkojen aukoista tai sitten kärsiä kuvissa verkkon muodostamista varjoista. Vähän oli kuvaaminen erilaista kuin kirkkaan pleksin läpi kuvaaminen hivenen lämpöisemmissä jäähalleissa. Eikä sääkään tehnyt kuvaamista yhtään helpommaksi. Pimenevä ilta, muutama kentän päällä roikkuva vanhan ajan lamppu ja jo edellä mainittu ajoittainen lumi-räntä-vesisade. Nyt loppu äijän kamerasta potku ja ISO piti suosilla nostaa 12800 että saisi suljinajan liikkeeseen toimivaksi. Kohinaahan tämä tuotti kuviin oikeen urakalla, eikä kuvankäsittely ihan kaikkea saanut poistettua.

No jotain kuvia tuli napsittua. Tässä alla kuvakollaasi. Isompia ja enemmän on nähtävillä www.flickr.com/peepet tai www.facebook.com/nurkkausphotos.

Tappara U20 vs Ilves U20. Winter Classic Koulukadun kenttä, 14.12.2019.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.