sunnuntaina, marraskuuta 04, 2018

Lentopalloa kuvaamassa: Aitolahden Riento vs Nurmon Jymy (Miesten 1-sarja)

Kiitos Aitolahden Riennon valmentajalle, joka aivan toisessa yhteydessä otti puheeksi lentopallon ja siitä se ajatus sitten lähti. Kameran kanssa kentän laidalle. Taitaa lentopallo olla niitä harvoja yleisempiä urheilulajeja joita ei ole vielä tullut kuvattua. No nyt sekin on sitten kokeiltu, ja pakko todeta että ei ehkä aivan niitä helpoimpia kuvattavia tämäkään laji. Vaikka itsellä nuorisovuosilta on hieman pelikokemustakin lentopallosta on sen kuvaaminen aika haastavaa. Tosin Kaukajärven vapaa-aikatalolla en aivan kentän viereen mennyt vaan hain kuvauspaikkoja ja -kulmia katsomosta käsin. Hieman ahtaa paikat tuolla kentän vierellä ja tuhatta-ja-sataa kohti tuleva lentopallo mahdollisine osumineen ei oikeen meikäläistä houkuta.

No jonkinlaisia kuvia saatiin aikaiseksi ja mikä parasta kokemusta. Ja taatusti seuraavalla kerralla on jo paljon valmiimpi lentopallon kuvaamiseen. Toisaalta osa tämän kerran kuvauspaikoista ja -kulmista oli onnistuneita, mutta ehkä vielä isommalla variaatioilla pitäisi hakea erikuvauspaikkoja. Tulisi enemmän vaihtelua kuviin, sekä erilaisia kuvia. Nyt kuvat ovat ehkä hieman yksipuolisia. Mutta kokeilemalla oppii.

Tässä alla kuvakollaasi ottelun kuvista. Enemmän kuvia isompina ja erillisinä nähtävänä joko www.facebook.com/nurkkausphotos tai www.flickr.com/peepet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.