Sivut

sunnuntaina, huhtikuuta 22, 2018

Patikointia: Hämeenkangas

Huhtikuun lopulla kuljettiin vielä osittain lumisissakin maisemissa Hämeenkankaalla. Patikointi taival kulki Jämin lentokentältä Hämeenkyrön lentokentälle osittain Pirkan taivalta pitkin ja osittain alueen muita polkuja teitä pitkin. Aikaisemmin on kyllä tullut kuljettua Hämeenkankaalla, mutta lähinnä maastopyörällä ja Jämiltä kohti Kankaanpäätä. Jotenkin tuttua paikkaa ja maisemaan, mutta kuitenkin aivan uusia maisemia.

Pari yötä tuli vietettyä riippumatossa nukkuen ja ulkoruokinnassa. Märkä ja osittain luminenkin maasto teki tietenkin tepposensa reittivalintojen ja kulkemisen suhteen. Muutama valokuvakin tuli reitin varrelta räpsästyä. Päivä taipaleet olivat kohtuullisia, perjantaina kuljettiin n. 6 km, lauantaina kahteen osaan jaettuna n. 18 km ja sunnuntaille jäi kuljettavaksi n. 4 km. Ja patikointi tietenkin päätettiin savusaunaan Hämeenkyrön Heiskalla.

Reissu itsessään järjestettiin niin, että Hämeenkyrön lentokentällä jätettiin pari autoa ja porukka kuljetettiin Jämin lentokentälle johon jäi loput autot. Kun oli patikoitu Jämiltä Hämeenkyröön, haettiin Hämeenkyröön jätetyillä autoilla Jämille jääneet autot pois. Ja näin oli koko porukalle taas kyydit.

Alla kuvakollaasi Hämeenkankaan valokuvista, lisää ja isompia kuvia löytyy osoitteesta www.flickr.com/peepet tai www.facebook.com/nurkkausphotos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.