Sivut

sunnuntaina, helmikuuta 04, 2018

Koripalloa kuvaamassa: RaPy - Helsingin NMKY (Miesten Divisioona B)

Koripalloa kuvamassa tuttuun tapaan Tesoman palloiluhallissa, kun Miesten Divisioona B ottelussa kohtasivat kotijoukkue Raholan Pyrkivä ja vierailija Helsingistä, NMKY. Sen verran kuvaajalla oli jännitystä pelissä, että käytössä oli ensimmäistä kertaa uusi putki näihin hommiin.

Sigma DC 17-50 mm 1:2.8 EX HSM tuli hankittua viikolla ja päätin testata sitä urheilukuvauksen puolella. Pääsääntöisesti hankin putken kyllä mahdollisiin keikkakuvauksiin ja muihin sisällä tai muuten heikossa valossa tapahtuviin kuvauksiin paremman valovoimansa takia. Mutta testataan nyt kuinka se toimiin urheilukuvauksessa. Etäisyys pelaajiin oli kyllä putken pidemmässä päässä, joten kuvat ovat pelkästään sieltä päästä kenttää missä itse olin. Mutta kyllähän se kohtuullisesti toimi. Nyt vaan ruokahalu kasvaa syödessä ja mielihalut heräsivät. Mitä jos hankkisin toisen rungon ja siihen vaikka Sigman 70-200 mm 1:2.8 valovoimalla. Tällä kahden kameran yhdistelmällä saisi kuvia molemmista päistä. Mutta haaveet ovat haaveita.

Alla tuttuun tapaan kuvakollaasi muutamasta ottelukuvasta. Kaikki kuvat isompina löytyvät joko koris.nurkkaus.net → M1DB 17-18 kansiosta, tai Facebookista (www.facebook.com/nurkkausphotos) tai Flickristä (www.flickr.com/peepet).