Sivut

lauantaina, joulukuuta 30, 2017

Koripalloa kuvaamassa: KarhuBasket vs Tampereen Pyrintö (Korisliiga)

Vuoden lopulla tuli mainio tilaisuus päästä kuvaamaan Korisliigaa, kun matkustettiin Tampereen Pyrinnön C-poikien kanssa Kauhajoelle pelaamaan koripalloa. Ja jäätiin niiden pelin jälkeen katsomaan KarhuBasket vs Pyrintö peliä. Mukavat istumapaikat aivan kentän laidalta, mutta kotijoukkueen päädystä. Mutta se ei todellakaan haitannut, vaan antoi hyvät kuvakulmat napsia ottelukuvia.

Ensin vähän huolestutti hallin valot, C-poikien pelissä oli melko hämrää, ja ISO arvoa sai minun kalustolla nostaa aikalailla. Mutta onneksi siinä ennen ottelun alkua paikallisen kuvaajan kanssa jutellessa kävi ilmi, että ei poikien pelissä kaikkia valoja pidetä päällä. Vähempikin riittää. Mutta Korisliigan otteluun sytytetään kaikki valot jo Fanseatin kuvaamisenkin takia. Ja niinhän ne sytytettiin ja hallissa oli hyvä valo. Ehkä jopa parempi kuin Pyynikin palloiluhallissa.

Kaikki ottelun kuvat isompina nähtävissä sekä Facebookissa, että Flickrissä, ja omilla nettisivuilla koris.nurkkaus.net. Alla kuvakollaasi kuvista.