sunnuntaina, kesäkuuta 15, 2014

Jalkaplloa: Ilves vs FC Viikingit (Miesten ykkönen)

Kolea mutta aurinkoinen kesälauantain Tammelan stadionilla jossa hyvältä näyttävällä nurmella kohtasivat Ilves ja FC Viikingit Miesten Ykkösen ottelussa. Sarja nelonen ja sarjan jumbo kohtasivat ja odotin maalijuhlaa Ilvekseltä. Mutta hieman tulin pettymään. Pallon ja pelin hallinta varsinkin ensimmäisellä puoliajalla olivat Ilveksen, mutta maalihanat pysyivät nihkeänä. Lopputulos 2-1 ratkesi kotijoukkueelle vasta kahden minuutin yliajan kohdalla pelin loppupuolella.

Tuttuun blogi tapaan alla kuvakollaasi pelin kuvista ja samat kuvat löytyvät erillisinä ja isompina nurkkaus.net valokuvagalleriasta.