maanantaina, lokakuuta 22, 2012

Viikon kuva vko 42

Päästiin hieman irrottautumaan tästä Mansen harmaasta säästä ja elämänmenosta ja tehtiin viikonloppureissu Tallinnaan. Tosin ei siellä ollut paljon sen kirkkaanpaa, mutta ainakin erilaista elämän menoa sai hetkin nauttia. Vaikka tarkoitus oli ottaa aikaa itselleen ja perheelle, tuli pikkupokkari otettua silti mukaan. Niin kuin aina.

Enkä oikeen voinut vastustaa kiusausta ja nousta hissillä Hotelli Virun ylimpään kerrokseen iltasella ja kuvata valoissa kylpevää Tallinnaa vähän korkeammalta. Tosin sää oli sateinen ja harmaa, joka aiheutti oman sävynsä kuviin. Kirkkaalla pikku pakkassäällä olisi voinut saada hyviäkin kuvia aikaiseksi. Ihan katolle en päässy kuvaamaan, mutta 22. kerros ja siellä oleva tupakkaparveke kelpasi minulle. Onneksi taskussa kulki Gorillapodin pikkujalusta, jolla sai Canon Powershot D10 pokkarin kaiteeseen kiinni, ja kameran yöohjelma peliin. Pitkiä valotusaikoja pääsi kokeilemaan ja haarukoimaan.

"TALLINNA BY NIGHT" Lauantai 20.10.2012 klo 2118. Canon Powershot D10. ISO: 100, Valotusaika: 4.0 sek, Aukko: 3.5, Polttoväli: 9.7 mm.

Tallinna by night.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.