maanantaina, helmikuuta 06, 2012

Viikon kuva vko 5/21012

Viikolla oli paljon mahdollisuuksia ottaa mitä erilaisempia kuvia. Talvi ja pakkanen tulivat oikeen urakalla tänne Tampereella ja moukkasivat luontoa mitä erilaisemmaksi. Ja tulihan viikolla käytyä moottoripyörämessuilla ja seikkailtua siellä kameran kanssa. Ja vielä viikonloppuna tuli tehtyä pikainen reissu tuonne etelä naapuriin Tallinnaan.

Tämän kertainen viikon kuva teetti hieman työtä, valita kaikista erilaisista valokuvista se minkä haluan tässä laittaa esiin. Tällä kertaa voiton vei valokuva Tallinkin Superstarista joka on saapumassa Tallinnan satamaan. Aamu oli todella kylmä Tallinnassa -30°C, ja se sai meren "savuamaan" mielenkiintoisesti. Tosin kuva tuli napattua sen verran korkealta Tallink Princessin takakannelta, että sitä ei saanut kovinkaan hyvin kuvaan. Eikä siellä kannella viitsinyt sisävaatteissa kovin kauaa palella.

"TALLINK SUPERSTAR" Sunnuntai 5.2.2012 klo 1221. Canon Powershot D10. ISO: 80, Valotusaika: 1/400 sek, Aukko: 4.9, Polttoväli: 18.6mm.

Tallink Superstar.
Kaikki muut viikolla otetut kuvat, kuten myös paljon muita löydät nettisivujen galleriasta. Uusimmat tietenkin "new" merkinnällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.