keskiviikkona, syyskuuta 17, 2008

Eläinlääkärissä käynti

Oli ihan pakko laittaa tähän pari valokuvaa Blondista, joka kävi tänään eläinlääkäristä. Ei mitään kauniita kuvia muuten niin valokuvauksellisesta koirasta. Kuvilla ei ole mitään tekemistä sommittelun tai esteettisen kuvauksen kanssa. Ehkä niiden tarkoitus on hätkähdyttää ja herättää huomiota, tai näyttää vain totuus leikkauksesta joka Blondille tehtiin.

Blondilla oli päässä hyvälaatuinen epidermoidikystä, eli talia ja karvoja kasvoi ihon sisään. Raholan Eläinystäväni eläinlääkärissä eläinlääkäri leikkasi sen nukutuksessa pois. Pää näyttää nyt melko kauhealta, vahvalla langalla umpeen ommeltu haava keskellä karvatonta päätä. Mutta 12 päivän päästä saa ottaa tikit pois, ja toivottavasti haava alkaa parantua nopeasti. Karvan kasvu nyt kestää hetken aikaa, mutta kai Blondista vielä hyväkarvainen koira tulee. Ja onhan koira itsessää nyt koomisen näköinen kun kaulassa on iso vaaleanpunainen muovikauluri estämässä haavan raapimista. Ja kulkeminen kauluri kaulassa on vielä melkoista harjottelua. Paikat kolisee ja huonekalut siirtyvät paikoiltaan ja kaikkien lähellä olevien jalat ovat kovilla. Mutta saahan sillä kolistelulla hyvin huomiota. 

Pitkiä lenkkejä tuskin tulee nyt pariin viikkoon tehtyä, mutta kunnon ulkoilua jatketaan sitten kun koira on siihen valmis. Karon kanssa yksin kulkeminen oli vähän outoa. Onhan siittä yli puolivuotta kun viimeksi oli vain yksi koira lenkillä mukana.

Tässä nyt ne valokuvat. Lisää ehkä joskus.

 

1 kommentti:

  1. Karun näköistä kun valkoisella koiralla on verinen haava päässä..

    VastaaPoista

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.