lauantaina, tammikuuta 27, 2024

Koripalloa: Raholan Pyrkivä vs Tapiolan Honka (M1DA)

Taisteluvoitto hienon pelin päätteeksi Tesoman palloiluhallilla. Kotijoukkue Rahon Pyrkivä nollasi Korisliiga ja Susijengi kokemuksen omaavan Tapiolan Hongan lukemin 70-55. Vähäkorisen ottelun ensimmäinen puoliaika pelattiin tasaisissa merkeissä, vaikkakin RaPy ja melkoisen unelma alun ja 7 pisteen runin ensimmäiseen 5 minuuttiin, pakottaen Hongan käyttämään esimmäisen aikalisänsä jo tässä vaiheessa. Johtoasema vaihteli, ja puoliajalle mentiin Hongan 2 pisteen johdossa.

Pukukopissa RaPyn valmentaja Juho Jaakkola sai keitettyä sellaiset sopat, että ottelu kääntyi pikkuhiljaa kotijoukkueen puolelle ja pisteet rapisivat RaPyn pussiin. Koko joukkueelle hienoja onnistumisia, mutta erityisesti kuvaajan mieltä lämmitti Panu Peltokankaan parantuneet otteet kentällä. Melkoista vääntöä Tuukka Kotin ja Carl Lindbomin kanssa sekä hyökkäys, että puolustuspäässä. Ja loppupelin moovit hyökkäyspäässä, joista syntyi tilaa tehdä puhdas koriin johtanut lay-up.

RaPyn pistenikkari ottelussa oli Olli Kanerava 20 pisteellää. Levypalloja napsi eniten  Angel Mavrodiev 12 levarillaan (5 hyökkäys ja 7 puolustus) ja syöttäjä jakeli Jesse Niemi 4 kpl.

Tuttuun tapaan ottelukuvia on nähtävillä joko NurkkausPhotosin Facebookissa tai Flickr sivuilla. Alla kuvakollaasi.