lauantaina, lokakuuta 21, 2023

Koripalloa: RaPy - ToPo (M1DA)

Tesoman palloiluhallissa pelattiin taas koripallon Miesten Divisioona A:ta. Kärkikamppailussa kohtasivat RaPy ja Torpan Pojat. RaPyllä on kahdesta ottelusta kaksi voittoa ja vierailla voitto ja tappio. Odotettavissa oli kovaa peliä. Vieraat aloittivat ottelun kovaa ja ottivat johtajan paikan ottelun aluksi, pitivät sitä hallussaan aivan toisen jakson viimeiselle minuutille. Jolloin Rahola onnistui pääsemään johtoasemaan.

Kolmas jakso aloitettiin kotijoukkueen kovalla pelillä ja Rahola onnistuikin pitämään johtoasemansa kolmannen jakson loppupuolelle asti. Sitten ToPo onnistui ottamaan johtoaseman ja pitämään sen ottelun loppuun asti. Lopputulos vieraiden voitto, lukemin 81-92.

Alla kuvakollaasi ottelukuvista. Enemmän kuvia tuttuun tapaan Flickr koripallo -albumissa tai NurkkausPhotosin Facebookissa.

Raholan Pyrkivä vs Torpan Pojat, Tesoman palloiluhalli 21.10.2023.