maanantaina, tammikuuta 27, 2014

Kiakkoo: II-divisioona Ikurin Vire Hockey vs HPK Inkkarit

Vire otti kotivoiton HPK Inkkareista Tesomalla pelastussa ottelussa. Vire aloitti pelin hyvin ja meni nopeasti johtoon, mutta reilusti alimiehinen HPK Inkkarit teki pelin alusta vaikea Ikurilaisille. Vain 11 pelimiestä kokoonpanoon saanut Inkkarit tuli tasoihin ja meni vielä johtoonkin ensimmäisessä erässä. Toisen erän alussa Vire tasoitti ja meni johtoon, mutta Hämeenlinnalaiset tulivat vielä kerran tasoihin. Erän loppupuolella ja varsinkin kolmannessa erässä alkoi ilman valmentajaa pelanneiden Hämeenlinnalaisten vauhti hiipia ja Vire pääsi menemään menojaan. Lopputulos 7-3.

Ensimmäisen erän alkuun Vireen Petteri Pajunen onnistui maaliteossa ajassa 1:40, syöttäjänä Niko Majlund. Erän puolenvälin aikoihin HPK Inkkarit tuli tasoihin, 1-1. Vireen maalilla aloittanut Niko Karttila otti näyttävän kopin, mutta samassa tilanteessa loukkasi itseään, joten Vireen maalille luisteli ajassa 11:44 Karac Davis. Kun ensimmäistä erää oli pelaamatta reilu viisi minuuttia Inkkarit onnistuivat menemään 1-2 johtoon, näissä lukemissa mentiinkin erätauolle.

Toisen erän alkuun Vire tasoitti pelin ylivoimalla, kun ajassa 22:11 Tatu Laine onnistui ylivoimapyörityksen jälkeen maalinteossa Niko Grönstrandin ja Anssi Tierannan syötöistä. Ja ajassa 24:38 Niko Grönstrand onnistui maaliteossa 3-2 Tierannan veljesten Tepon ja Anssin syötöistä. Toisen erän puolenvälin paikkeilla Inkkarit pääsevät ylivoimalle, ja onnistuiva tasoittamaan tilanteen 3-3. Tässä vaiheessa rupeavat Hämeenlinnalaisten jalat olemaan jo melko hapoilla, ja nopeuttamalla liikettään Vire onnistuu pääsemään pelissä niskan päälle. Ajassa 30:16 4-3 Niko Majlund Petteri Pajusen syötöstä. Ja ajassa 39:57 ylivoimapyörityksen päätteeksi Anssi Tieranta Tatu Laineen syötöstä 5-3.

Kolmannessa erässä peliä pelattiin suurimmaksi osaksi Inkkareiden puolustuspäässä, toki muutamia läpiajoja ja yksittäisiä hyökkäyksiä tuli Vireenkin maalivahdin torjuttavaksi. Ajassa 44:12 Petteri Pajunen onnistuu maaliteossa Anssi Tierannan syötöstä, lukemat 6-3. Ja kolmannen erän puolessa välissä, ajassa 50:10, Henri Lintulaakso onnistuu Niko Ylikorven syötöstä tekemään ylivoimamaalin ja pelin loppulukemat 7-3. Loppu erään ei tilastoihin kirjatakaan muita kun jäähyjä.

Pelissä vihellettiin jäähyjä seuraavasti: Vire 3 kpl, 6 jäähyminuuttia, HPK Inkkarit 6 kpl, 12 jäähyminuuttia. Maalivahtien torjunnat: Vire Niko Karttila (00:00 - 11:44) 11 torjuntaa, torjuntaprosentti 91,7 %, Karac Davis (11:44 - 60:00) 18 torjuntaa, torjuntaprosentti 90 %. HPK Inkkarit Aleksi Pulli 36 torjuntaa, torjuntaprosentti 83,7 %

Vireen tehomiehet ottelussa: Anssi Tieranta 1+3, Petteri Pajunen 2+1, Niko Majlund 1+1, Tatu Laine 1+1, Niko Grönstrand 1+1, Henri Lintulaakso 1+0, Teppo Tieranta 0+1 ja Niko Ylikorpi 0+1.

Alla kuvakollaasi ja samat kuvat isompina hoki.nurkkaus.net. Kovin paljon ei kuvia ole, sillä ensimmäisen erän kuvaamisen jälkeen istuinkin sitten jäähyaition vahtina. Siitä ei paljon kuvailla.

Jääkiekon II-divisioonaa kaudella 2013-2014 Tesoman jäähallissa. Ikurin Vire Hockey vs HPK Inkkarit (Hämeenlinna)