lauantaina, heinäkuuta 13, 2013

Nuorten U23 EM-kisojen katsomossa

Päivä oli mitä parhain istua Tampereella Ratinan stadionilla katselemassa nuorten U23 yleisurheilun Euroopan mestaruus kisoja. Vaikka perjantai päivän osallistuja- ja palkintomäärät näin suomalaisittain jäivätkin hieman "ohueksi". Mutta kaikki urheilijat antoivat varmasti parastaan ja kannustus- ja yhteishenki osallustujien kesken oli miltei käsin kosketeltavaa. Harmi vaan kun katsomot ammottivat tyhjyyttään varsinkin aamupäivän kisaohjelman osalta. Illallakin Ratinaan olisi väkeä mahtunut lisää vaikka kuinka paljon.

Tämä hieman ihmetyttää, sillä kaikki elementit mukavalle kisapäivälle katsomossa on ollut näinä muutamana kisapäivänä. Sään haltijakin on suosinut. Kerrankin on ollut aurinkoiset ja lämpimät ilmat, kun isoja kisoja järjestetään. Eikä lipun hintakaan ole mielestäni kovinkaan paha. Päivälippu aikuisilta 15 € ja 7-16 vuotiailta 5 €. Eihän tuollaisella lipunhinnalla taida päästä edes Hakametsän jäähalliin jääkiekon SM-liiga pelejä katsomaan? Ja istumapaikkansa sai valita vapaasti, pääsi seuraamaan juuri sitä lajia mitä halusi. Eikä virvokketkaan ja muut tarjottavat kisoissa olleet kovinkaan pahan hintaisia. Esim. kahvi ja pulla 3 €, limupullo 2,50 € (vert. Sokoksella samat 1,80 €) ja makkarat ja muut syötävät samaa luokkaa. Yksi iso poikkeus tähän hinnoitteluu osui, josta olen todella pettynyt. Näin tokaluokkalaisen kanssa reissaavana kisoissa piti pojan tietenkin saada suu makeaksi. Ei muuta kuin "metrilaku" tiskille ostoksille. Siellä olikin hinnoittelussa yllätys 3 lakua 5 €. Siis mitä. Johan on kilohinta tuolla herkulla. Ei osunut hinnoittelu oikeen samaan linjaa muiden tuotteiden kanssa. Mutta lakut tuli syötyä.

Totta kai kuljin kisoissa kameran kanssa ja muutama valokuva urheilusuorituksista tuli otettua. Ne ilmestyy tähän blogiin kunhan saan kuvat käytyä läpi. Tässä kuitenkin kuva innokkaasta kannustajasta. Ja samasta pikkumiehestä miesten 100 metrin voittajan Iso-Britanian Gemilin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.