sunnuntaina, maaliskuuta 10, 2024

Koripalloa: Raholan Pyrkivä vs Oulu Basketball (M1DA)

Tesoman palloiluhallissa pelattiin koripallon Miesten Divisioona A:n viimeisiä runkosarjapelejä, kun Raholan Pyrkivä sai vieraakseen Oulu Basketballin. Ottelu aloitettiin tasaisissa merkeissä, mutta ensimmäisen jakson puolenvälin jälkeen vieraat ottivat pelitapahtumat haltuunsa ja kasvattivat pikku hiljaa johtoaan. Ensimmäiselle tauolle mentiin vieraiden melko murskaavassa johdossa, tilanteen ollessa 17:31. Toisen jakson kotijoukkue onnistui voittamaan, tosin vain yhdellä pisteellä. Joten pitkälle tauolle mentiin Oululaisten johtoasemassa, 38:51.

Tauolta palattiin samoissa merkeissä kuin toisella jaksolla. Kotijoukkue jaksoi taistella, ja voittikin jakson kolmella pistelle. Mutta Oululaiset säilyttivät johtonsa. Tosin enää vain 10 pisteellä. Viimeiselle jaksolle Raholan Pyrkivä veti onnistuneen kirin ja voitti sen pistein 30:13. Ja samalla koko ottelun pistein 91:84. Taisi vain 8 pelaajalla matkassa olleelle Oululaisjoukkueelle iskeä totaali väsymys, paukut loppuivat kesken. Mahtava taisteluvoitto RaPylle ja pudotuspelien kotietukin on vielä hyppysissä. Runkosarjaa on pelaamatta enää kaksi ottelua, vieraissa Raiders basket joka sarjataulukossa voiton päässä RaPystä sijalla 6. Ja kotona kohdataan  vielä Äänekosken Huima, joka on sijalla 7.

RaPyn tehomiehinä häärivät, pisteissä Panu Peltokangas 19 pist (19/5/3). Levypalloissa Angel Mavrodiev 6 leyvaria (13/6/4). Syötöissä Karo Puittinen 6 syöttöä (2/4/6).

Alla kuvakollaasi ottelukuvista. Tuttuun tapaan enemmän ja isompia kuvia NurkkausPhotosin Facebookissa tai Flickr-albumissa.