sunnuntaina, helmikuuta 18, 2024

Jääkiekkoa: Ilves vs HPK (Naisten Liiga)

Jääkiekon Naisten Liigan runkosarjan viimeistä kierrosta pelattiin Tesoman jäähallissa. Kotijoukkue Ilves sai vieraita Hämeenlinnasta kun HPK tuli kylään. Ottelua pelattiin pitkälti HPK:n komennossa, tämän ottaessa johtoaseman ottelusta pariin otteeseen, vaikkakin Ilves tuli näyttävästi tasoihin. Ensimmäinen erä meni HPK:lle. Toisen erän alkuun HPK kasvatti johtoaan vielä maalilla, mutta Ilves taisteli tilanteen tasalukeemiin 2-2, joista mentiin erätauolle.

Kolmanteen erään HPK otti johtoaseman heti erän alkuun. Erän lopulla Ilveksen aikalisän ja maalivahdin poisottamisen jälkeen onnistui tasoitus 6-5 ylivoimalla. Ja vielä erän viimehetkillä tyhmä jäähy Ilvekselle, liian monta pelaajaa kentällä. Tästä kiittäneenä HPK viimeisteli itselleen otteluvoiton lukemin 3-4.

Alla kuvakollaasi ottelun kuvista. Enemmän ja isompia kuvia löytyy joko NurkkausPhotosin Facebookista tai Flickr Albumista.

Ilves Naiset vs HPK Naiset, Naisten Liiga Tesoman jäähalli 17. helmikuuta 2024.