lauantaina, joulukuuta 02, 2023

Koripalloa: Pyrintö - BC Nokia (Korisliiga)

Ensimmäisen jakson "pujottelukeppinä" oleminen varmisti BC Nokialle melkoiset lay-up harjoitukset. Ja samalla Pyrinnön tappiosarakkeeseen yhden rastin lisää. Kolme muuta jaksoa oli jo kohtalaista pelaamista Pyrinnöltä, onnistuen pelaamaan en tasan. Uuden päävalmentajansa johdolla pelissä oli jo jonkinlaista särmää, kun toteutettiin tinkimättömästi omaa agendaa. Mutta aivan kuin edellisessä postauksessa, ei tällä tasolla voi antaa yhdellä jaksolla kaverille eteen 17 pistettä.

Miltei 900 katsojaa Pyynikin palloiluhallissa taitaa olla tämän kauden ennätys? Siitä huolimatta hallissa oli mukavasti ääntä ja meninkiä. Vaikkakin suurimman metelin pitivät Nokialaiset koripallon ystävät, myös Pyrinnön kannattajat onnistuivat saamaan ääntä ja kannatusta halliin. Mukava pöhis, vielä kun peli sujuisi niin, että sitä viitsisi tulla katsomaan isommat massat.

Muutama valokuva tuli kentänpäädystä napsastua. Alla kuvakollaasi ja enemmän sekä isompia kuvia nähtävillä joko Flickrin koripallo albumissa tai NurkkausPhotosin Facebookissa.
Pyrintö vs BC Nokia, Pyynikin palloiluhalli 2. joulukuuta 2023


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.