maanantaina, marraskuuta 02, 2015

Koripalloa kuvaamassa: RaPy - Korikouvot

Miesten koripallon 1B divisioonan pelejä jatkettiin taas sunnuntaina Tammelan palloiluhallissa Tampereella. Kotijoukkue Raholan Pyrkivä sai vieraita Kouvolasta kun Kouvojen II-joukkue, Korikouvot tuli Tampereelle vierailulle. Peli sai aikamoisen shokkialun, kun vieraat johtivat peliä jo 0-16. Kotijoukkue kokosi itsensä hienosti ja kavensi ottelun 1. jakson loppuun mennessä lukemiin 16-18. Toiselle jaksolla RaPylle tuli enemmän onnistumisia ja puoliajalla peli oli lukemissa 36-35. Kolmannella jaksolla RaPy meni menojaan ja sen lopussa peli oli lukemissa 62-49. Lopputulos ottelulle oli sitten jo selkeät 85-67 RaPylle.

Ottelun kolme parasta pistemiestä RaPyltä olivat J. Hämäläinen 19, Mbye Bittayae 14 ja Angel Mavrodiev 13. Levypalloja keräsi eniten Mbye Bittayae 12. Ja koriin johtaneita syöttöjä jakoi eniten Antti Keski-Koukkari 3.

Mukana oli tietenkin Canon EOS700D ja Tamron 18-270. Alla muutamia kuvia ottelusta. Lisää kuvia koris.nurkkaus.net.