perjantaina, helmikuuta 27, 2015

Korista kuvaamassa: Raholan Pyrkivä vs HBA Märsky

Miesten I-divisioonan viimeinen kotiottelu Raholan Pyrkivän kohdalla Tammelan palloiluhallissa. Vierailija HBA Märsky Helsingistä. Odotettavissa kiivastunnelmaista ja kovaa koripalloa. Ja niin ne ennakko-odotukset pitivät paikkansa. Tammelassa nähtiin kovaa ja kontakti pitoista koripalloa, jossa tuomarit olivat kovilla. Ja niin olivat molemmat joukkueetkin. Vierasjoukkue HBA Märsky aloitti ottelun tehokkaasti saamalla heti alkuun kaksi onnistunutta kenttäkoria ja yhden onnistuneen vapaaheiton. Tilanne oli reilun minuutin pelin jälkeen jo 0:5 vierailijoille. Pikku hiljaa myös kotijoukkue RaPY pääsi ottelun juonesta kiinni ja sai onnistuneita koreja.

Ensimmäisen jakson jälkeen ottelu oli tilanteessa 23:31. Toisen jakson jälkeen ottelu oli tilanteessa 50:56. Kolmannen jakson jälkeen ottelu oli tilanteessa 73:79. Ja ottelun lopputulos oli 95:115. Raholan Pyrkivän paras pistemies ottelussa oli Artem Shchepkin 28 pist, levypalloja napsi eniten Sampo Vekkilä 8 kpl.

Alla muutama valokuva pelistä. Kameran Canon EOS700D ja Tamron 18-270 mm.