lauantaina, heinäkuuta 19, 2014

Jalkapalloa: Ilves vs FC Haka (Miesten Ykkönen)

Pirkanmaan Derpyä, Ilves-Haka, pelattiin Tammelan stadionilla täpötäyden katsomon ympäröimänä. Melkoinen saavutus 1. Divisioonan joukkueilta saavuttaa yleisömääräksi 5 000 henkilöä. Kertoo jotakin jalkapallon noususta Pirkanmaan alueella, varsinkin Ilveksen nosteesta. Lähitulevaisuudessa pitäisi tapahtua vielä kaksi positiivista asiaa Pirkanmaan jalkapallolle: Ilves jatkaa mainioita esityksiään ja nousee Veikkausliigaan taistelemaan Suomen mestaruudesta. Ja Tampereen kaupunki saa korjattua/rakennettua Tammelan stadionin  sen arvon ja käyttäjien vaatimalle tasolle. Ei mitään utopistita, mutta toimivaa ja hyväksyttävää, ja mieluusti sellaiset puitteet, että se kelpaa myös UEFAlle mahdollisia europelejä varten.

Itse derpy oli paikkapaikon viihdyttävää peliä, kummallakin oli paikkansa viedä pisteet mukanaan. Ilveksellä jopa paremmat kun toisen puoliajan alussa Hakan maalivahti ajettiin ulos punaisella kortilla ja Ilves pääsi pelaamaan yhden pelaajan ylivoimalla. Mutta suurin osa Ilveksen hyökkäyksistä päättyi jo keskiviivalle, josta peliä alettiin rakentamaan uudestaan alakerran kautta. Laitojen tyhjyyttä ja nopeutta ei päästy käyttämään hyväksi. Muutamat vapaapotkutkin lauottiin hyviltä etäisyyksiltä, mutta ilman maalia. Eikä kulmat tai niiden jälkitilanteet tuoneet maaleja. Kiikari tuloksella siis pisteet jakoon.

Tuttuun blogitapaan alla kuvakollaasi pelissä ottamistani kuvista, ja samat kuvat isompina ja irrallisina nurkkaus.net valokuvagalleriassa.

Ilves - FC Haka Miesten ykkönen, Tammelan stadionilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.