sunnuntaina, helmikuuta 16, 2014

Kiakkoo: II-divisioona Ikurin Vire Hockey vs VaPS

Vire aloitti sunnuntain peli VaPSia vastaan väkevästi ja hyökkäysvoittoisesti. Ajassa 03:59 Roman Tiinus onnistuu maalinteossa Anssi Tierannan ja Petteri Pajusen syötöstä. Lukemat 2-0 viimeisteli Petteri Pajunen Roman Tiinuksen ja Benjamin Mäkisen syötöstä.

Toisen erän alkuun VaPS pääsi mukaan peliin ylivoimamaalilla ajassa 23:19. Vire onnistui vielä menemään 3-1 johtoon ajassa 26:37 Teppo Tierannan maalilla, syöttäjinä Tatu Laine ja Niko Grönstrand. Jälleen kerran Vireen liike loppui toisessa erässä ja maalinteon vaikeus alkoi näkyä. VaPS kavensi ottelun lukemiin 3-2 ylivoimamaalilla ajassa 29:17. Vire onnistui erässä vielä tekemään kaksi maalia, mutta tuomarit hylkäsivät ne potkumaaleina. Sen sijaan VaPSin maali ajassa 37:28 hyväksyttiin, ja toiselle erätauolle mentiin lukemissa 3-3.

Kolmas erä pelattiinkin vain yhdellä tilastomerkinnällä. Vireen Niko Grönsrtandille vihellettiin 2 min jäähy koukkaamisesta, mutta kolmannen erän alussa Vireen maalille luistellut Niko Grönstrand onnistui pitämään maalinsa puhtaana. Vireellä oli kyllä maalintekopaikkoja kolmannen erän alussa vaikka 3-4 maaliin, mutta maalintekeminen oli sietämättömän vaiketa.

Jatkoaikakaan ei tuonut tulosta, vaan ratkaisua saatiin hakea voittomaalilaukauskisasta. Siinä VaPs onnistui, ja sai mukaansa kaksi pistettä.

Maalivahtien torjunnat ottelussa: Vire Timo Lumiaho (00:00-40:00) 14 torjuntaa, torjuntaprosentti 82,4 %, Niko Karttila (40:00-60:00) 11 torjuntaa, torjuntaprosentti 100 %. VaPS Maunu Hujo 47 torjuntaa, torjuntaprosentti 94 %. Ottelun jäähyt: Vire 4 kpl 8 minuuttia, VaPS 3 kpl, 6 minuuttia.

Vireen tehomiehet: Roman Tiinus 1+1, Petteri Pajunen 1+1, Teppo Tieranta 1+0, Anssi Tieranta 0+1, Benjamin Mäkinen 0+1, Tatu Laine 0+1 ja Niko Grönstrand 0+1.

Alla kuvakollaasi pelin kuvista, ja samat kuvat erillisinä ja isompina hoki.nurkkaus.net sivulla.