perjantaina, elokuuta 02, 2013

Jalkapalloa: Ilves - AC Oulu (I-divisioona)

Sateen ja auringonpaisteen sekoitus kutsui jälleen kirjoittajan sekä 2133 muuta katsojaa Tammelan stadionin luonnonnurmen äärelle seuraamaan jalkapallon I-divisioonan ottelua Ilves vs AC Oulu.
Ensimmäisen puoliajan jälkeen peli oli Ilvekselle 3-0, vaikka peli ei mitenkään ylivoimaista Ilvekselle ollutkaan. Ilves onnistui vain viimeistelemään hyökkäyksensä lähes 100% tehokkuudella.

Toisella puoliajalla Ilves jatkoi menoaa ja Oululaisten maalivahdin avustuksella tai huolimattomuutta murskasi loppulukemin 6-1 Olululaiset. Kalle Multasen tehtyä hattutempun.

Alla kuvakollaasi pelin kuvista ja samat kuvat isompina nurkkaus.net galleriasta.