maanantaina, marraskuuta 19, 2012

Viikon kuva vko 46

Viikon onnettoman kuvausmäärän, yhteensä nolla otettua kuvaa sunnuntai-iltaan mennessä, päätin kasata ruokapöydälle hyllystä löytyvät vanhat kamerani.  No eihän niitä ole kuin kolme kappaletta siellä hyllyssä, mutta kuitenkin. Tarkoitus oli ottaa "ryhmäkuva" vanhasta kalustosta. Ja pitihän siihen samaan nippuun vielä lisätä nyt käytössä oleva runko, mutta se nyt jäi kiiressä kaivamatta esiin. Toisaalta näillä kolmella on täytetty oma historia hylly, jotan ne sopivat samaan kuvaan.

Kyseessä ovat kamerat Nettar II 517/16, Voigtländer Prontor 250 S ja Canon EOS300V. Kuva itsessään oli vain nopea näpsy, ilman sen suurempiaa suunnitelmaa. Tosin kovasti tälläisiin kuviin kaipaisin jonkinlaista kuvaustelttaa tai muuta millä saisi peitettyä tausta turhat tavarat ja kiinnitettyä huomiota kuvauskohteisiin. Seuraava projekti taitaa olla tälläisen kuvausteltan tai miksi sitä nyt sanotaankaan rakentaminen. Luulisi että netistä löytyy jos jonkinlaista ohjetta tälläisenkin lisävarusteen rakentamiseksi.

"VANHEMPAA KALUSTOA" Sunnutai 19.11.2012 klo 2239. Canon Powershot D10. ISO: 400, Valotusaika: 1/5 sek, Aukko: 2.8, Polttoväli: 6.2 mm.

Vanhempaa kalustoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.