sunnuntaina, marraskuuta 25, 2012

Kiakkoo: III-div HC Nokia vs Panthers

Nyt kun II-divisioonan pelit ovat hetkellisesti tauolla Ikurin Vire Hockeyn osalta, se kun nousi Suomi-sarjaan, tuli käytyä Nokian jäähallissa katselemassa III-divisioonan peliä HC Nokia vs Panthers Lahdesta. Kovasti Nokian pojatkin yrittävät nousua ylöspäin, tavoitteena kaiketi Suomi-sarja kanssa. Ja kovasti pojat yrittivätkin, lopputulos 14-4 oli mairitteleva Nokialaisille. Mutta mutta, pitkä matka on vielä edessä edes sinne II-divisioonaan, ainakin kun vertaa eilen nähtyä peliä alkukauden II-divisioonan peleihin.

Jääkiekko kuitenkin on joukkuepeli, ja eikö se tarkoita sitä että koko joukkue pelaa yhteen. Siis kaikki hyökkää - kaikki puolustaa. Eilen nähdyssä kaikki kyllä hyökkäsi, mutta aina välillä taisi ainoa maalia puolustava olla maalivahti. Koko porukan pitäisi pelata täysillä molempiin suuntiin. Ja niitä vaihtovirheitä, ei yhtä eikä kahta, vaan oikeen urakalla. Puolustajat lähtevät vaihtoon kun vastustaja on tekemässä vastahyökkäystä, siitähän niitä läpi ajoja 1 vs 0 ja 2-3 vs 0 tulee.

Mutta jos jotain positiivista on sanottava, niin hermokontrolli piti todella hyvin molemmilla joukkueilla. Mitään tyhmää ja turhaa huitomista ja hakkaamista ei nähty, eikä oikeen mitään älytöntä rynnimistä ja toisen vahingoittamista. Niitä muutamaa ryntäämis- ja päähän kohdistuvaa taklaus-jäähyä lukuunottamatta, ja nekin tulivat melko "köykäisesti", olivat siis rangaistuksen arvoisia, mutta eivät mitenkään liian törkeitä tai vahingoittamistarkoituksessa tehtyjä. Ja maalinteko tuntuu onnistuvan, niin kuin lopputulos kertoo.

Tuttuun tapaan alla kuvakollaasi pelistä ja samat kuvat yksittäisinä nurkkaus.net sivustolla.

Jääkiekon III-divisioona HC Nokia vs Panthers Lahdesta 24.11.2012 Nokian jäähallissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.