maanantaina, elokuuta 27, 2012

Viikon kuva vko 34

Tämän viikkoinen viikon kuva tulee Kanta-Hämeestä, Jokioisten museorautatien varrelta. Museorautatie kulkee Humppilasta Minkiöön, jossa on museorautatien pääpaikka, ja sieltä Jokioisiin. Radalla pääsee yleensä kapearaiteisen höyryveturin kyytiin, sen vetäessä erilaisia vaunuja perässää. Viime viikonloppuna oli tämän kesän viimeinen aikataulun mukainen sunnuntai-ajelu, joten päätimme käydä kokeilemassa miltä höyryveturi kyyti tuntuu.

Tosin meille kävi niin kuin aina, kun matkustan junalla. Höyryveturi meni rikki, aikataulut pettivät ja paikalle tullut dieselveturi myöhästytti aikataulua melkoisesti. Tosin matkaan päästiin ja reissuta nautittiin, mutta ensikesänä täytyy varmaan mennä uudestaan, jos vaikka pääsisi sen höyryveturin kyytiin.

Kuva itsessään tulee tyypillisestä vanhan-ajan maalaismaisemasta, ja toi ainakin itselle hieman nostalgista "vanhan-ajan" tunnelmaa. Radan vieressä kulki sähköjohdot tai puhelinlangat tolppien varassa, aivan niin kuin silloin ennen vanhaan kun vietin kesiä maaseudulla.

"PUHELINLANGAT LAULAA..." Sunnutai 26.8.2012 klo 1220. Canon EOS400D ja EF-S 18-55. ISO: 200, Valotusaika: 1/500 sek, Aukko: 16.0, Polttoväli: 55mm.

Puhelinlangat laulaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.