maanantaina, elokuuta 20, 2012

Viikon kuva vko 33

Hassusti sattuvat nämä valokuvaukset aina päällekkäin. Tälläkin viikolla oli kuvattavaa vaikka millä mitalla, ja niistä sitten valittavana kuva tähän viikon kuva postaukseen. Ja sitten jollain viikolla täytyy oikeen ottaa itseään niskasta kiinni ja lähteä etsimään kuvattavaa, vähän niinkuin pakolla kuvata jotain, että saisi tuoreita kuvia blogiin. Tänä vuonna olen todellakin yrittänyt saada joka viikko jonkinlaisen kuvan aikaiseksi, ettei tarvitsisi turvautua arkistojen aarteisiin. Vaikka kyllähän sieltäkin varmaan löytyy jos jonkinlaista kuvaa tänne laitettavaksi.

Viikko oli melkoisen tapahtuma rikas, oli jääkiekkopeliä ja festivaaleja. Joten mitään rauhallista ja seesteistä kuvaa on tälle viikolle turha odottaa. Pitkän harkinnan päätteeksi laitetaan viikon kuvaksi jääkiekkoaiheinen kuva Tappara-HC Pardibice pelistä. Siinä Tappara juhlii yhtä maaleistaan.

"SIELLÄ LEPÄÄ" Perjantai 17.8.2012 klo 2017. Canon EOS400D ja EF 75-300. ISO: 1600, Valotusaika: 1/320 sek, Aukko: 6.3, Polttoväli: 190mm.

Siellä lepää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.