sunnuntaina, toukokuuta 20, 2012

Taas toiset lentävät

Ensiviiikkolla taas tapahtuu maassa ja taivaalla oikeen urakalla. Joka keväisiä Ilmavoimien ilmailutapahtumia/avoimia ovia vietetään täällä Mansen läheisyydessä. Toivon mukaan ilmassa näkyy ainakin Hornetteja ja Hawkeja. Ja maanäyttelyssä muitakin koneita.

Tiistaina 22. päivä tapahtuu Satakunnan lennostossa Pirkkalassa klo 10-15 välisenä aikana. Maanäyttelyä, tapahtumaa maassa ja ilmassa.

Perjantaina 25. päivä tapahtuu Ilmavoimien Teknillisessä koulussa Hallissa klo 9.30-14.30 välisenä aikana. Maanayttelyä ja tapahtumaa maassa ja ilmassa.

Kumpaankin tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Paikalle toivotaan varsinki koululaisia tutustumaan Ilmavoimien toimintaan ja tarjoamiin mahdollisuuksiin. Alueella on välillä melkoinen lentomelu, eli kuulosuojaus on paikallaan. Vähintään Ear-tyyppiset korvatulpat, mutta kuppisuojaimet ovat paremmat. Kuppisuojaimet ovat mielestäni pakolliset lapsilla. Tähän blogiin tulee taas valokuvia tapahtumista kun ne ovat ohitse. Lisätietoja puolustusvoimien nettisivuilta. www.puolustusvoimat.fi - ilmavoimat - joukko-osastot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.