maanantaina, huhtikuuta 30, 2012

Viikon kuva vko 17/2012

Jo tätä kirjoittaessa tulee tunne, että tämä tämän kertainen viikon kuva ei ole kuvana mitenkään kummoinen. Itse asiassa se on kuvana melko surkea. Nopeasti, kummallisessa kuvakulmassa napattu valokuva liikkumattomasta kohteesta. Taustaa ei ole pehmennetty eikä kuvalle ole oikeen tehty mitään muutakaan valokuvauksellista ihme temppua. Mutta tässä kuvassa ei olekaan tärkeintä kuva vaan se mitä kuvassa näkyy. Kohde itsessään herätti mielenkiintoni, niin kuin myös poikani 7 v. mielenkiinnon, ja se päätyi sen takia tähän omaan viikon kuva kertomukseeni.

Kiersimme pojan kanssa sunnuntaina 29.4. Tampereen Pirkkahallissa järjestetyssä Hot, Rod & Rock Showssa, jossa oli paljon mitä hienoimmin rakenneltuja autoja ja muita kulkuvälineitä. Mutta meidän molempien silmiin pistiä tämä auto. Siinä kun oli jotain tuttua! Ja poika sai oikeen ahaa-elämyksen "KATO, KUNKKU!". Ei mennyt minulla ensin jakeluun mutta sitten isäkin tajusi. Autohan oli Autot elokuvan Kunkku. Ruotsalainen Tommy Björk oli rakentanut Plymounth Superbirds:stä Kunkun.

"KUNKKU" Sunnuntai 29.4.2012 klo 1132 Canon EOS400D ja EFS 18-55. ISO: 400, Valotusaika: 1/60 sek, Aukko: 5.0, Polttoväli: 28mm, Flash käytössä: Kyllä.

Kunkku
Juttua ja lisää kuviamme Hot, Rod & Rock Showsta voit lukea Moottoripyörän Satulasta -blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.