maanantaina, tammikuuta 09, 2012

Viikon kuva vko 1/2012

Vuosi tuli aloitettua valokuvaamisen suhteen urakalla. Totta kai uudenvuoden yönä tuli kuvattua raketteja ja muita juttuja, mutta kun palattiin arkeen tuli kuvattua kaikenlaista muutakin. Koirien kanssa ulkoillessa vaihdeltiin vähän normi reittejä ja kun kamera kulki mukana ikuistettiin kameralla tuulen tuivertamaa Pyhäjärveä. Ja tuli sitä oikeen tarkoituksellakin lähdettyä kameran kanssa Näsijärven rantaan kulkemaan ja katsomaan löytyisikö jäätyvästä järvestä mitään kuvattavaa. Ja löytyihin sitä. Nämä viimeisimmät kuvat löytyvät täältä, kuvat 66-74.

Viikon kuvaksi on oikeen tunkua tällä kertaa. Omasta mielestäni sain otettua montakin mielenkiintoista ja erilaista kuvaa. Mutta valitsin alla olevan kuvan. Vielä tammikuussakin löytää soutuveneitä, jotka odottavat rannalla soutajaansa. Tosin tämä taitaa odotella vielä keväälläkin samassa asennossa soutajaa, mikäli talvi ei venettä riko. Kuva on muutenkin mielestäni mielenkiintoinen, vaikka soutuvene on pääosassa, rikkoo edustalla oleva vino koivu staattisen maiseman.

"SOUTUVENE JÄISSÄ" Maanantai 2.1.2012 klo 1028. Canon Powershot D10. ISO: 400, Valotusaika: 1/60 sek, Aukko: 3.5, Polttoväli: 9,7 mm.


Soutuvene jäissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.