maanantaina, joulukuuta 12, 2011

Viikon kuva vko 49/2011

Viime viikolla olikin vaikka mitä kuvattavaa. Tapahtumia oli järjestetty vaikka millä mitalla tänne Tampereelle. Oman erikoisuutensa aiheutti tietenkin Puolustusvoimien Itsenäisyyspäivän paraati täällä Tampereella. Ja tietenkin Itsenäisyyspäivän ilotulitus saman päivän iltana. Myös joulutori aukesi Keskustorille menneellä viikolla. Ja talvi teki tuloaan, ensi lumi satoi oikeen kunnolla maahan, enää ei tarvinnut kuvailla ulkosalla syksyn harmautta ja sumuisuutta. Ja loppu viikon kruunasi vielä Aamulehden Moro-lehden järjestämä lyhtyvaellus pimeään, lumiseen ja suljettuun Viikinsaareen. Ja siellä olevat erilaiset valonlähteet.

Itsenäisyyspäivän paraatista ja ilotulituksista on jo tässä blogissa nähty kuvia, joten tämän kertainen viikon kuva tulee hieman eri kantilta. Itsenäisyyspäivältä kuitenkin. Kävellessämme illalla Keskustorille, poliisi ohjasi liikennettä Hämeenkadun ja Hämeenpuiston risteyksessä. Polisiin liikenteenohjausvalo ja muut varusteet muodostivat omasta mielestäni mielenkiintoisen värimaailman ja heijastukset märkään asfalttiin. Joten lähdetään sellaisella kuvalla liikenteenseen, tähän uuteen 52:n kuvan sarjaan näissä viikon kuvissa.

"POLIISI OHJAA LIIKENNETTÄ" Tiistai 6.12.2011 klo 1759. Canon Powershot D10. ISO:400, Valotusaika: 1/5 sek, Aukko: 4.0, Polttoväli: 11.6 mm.

Poliisi ohjaa liikennettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.