lauantaina, joulukuuta 01, 2007

Blondi tuli taloon.

Eilen tuli sitten blondi Porvoosta taloon ja pisti paikat sekaisin. Blondi on pitkäkarvainen Valkoinenpaimenkoira Dragonhill Roadmaster. 13 viikkoinen pentu sekottaa nyt Karon ja meidän muidenkin elämää ja opettelee talon tavoille. Ja sekoittaa pentu kaikkien muidenkin meidän kanssa tekemisissä olevien ihmisten elämät. Jos ei muuta niin ulkonäöllään. On tuo Valkoinenpaimenkoira vielä sen verran uusi tuttavuus näillä seuduilla. Ainakin mitä on kuullut naapureiden ja kadunihmisten suusta. Kukaan ei tunnista rotua tai edes tajua mistä puhutaan kun kuulee rodun  mainittavan. Mutta mitä siittä. Kummasti ihmiset haluavat ottaa kontaktia kun on pelkkä pentu mukana, mutta kun Karo kulkee mukana kukaan ei uskalla tulla juttusille tai keskeyttää meidän kulkemista. Ja se on pelkästään hyvä asia, liika sosialistaminen on pahasta.

Ajomatka Porvoosta meni kohtuu hyvin. Pentu nukkui suurimman osan ajasta, eikä edes kärsinyt matkapahoinvoinnista mitenkään hirveästi. Kaipa se sitten tottuu helpolla autolla matkaamiseen. Ensimmäiset hetket uudessa kodissa oli varmasti outoja, mutta ihmeen hyvin pentu sopeutui. Ja varsinkin Karo. Se ei heti alkuun oikeen osannut suhtuatua mitenkään pentuun, vaan melkein juoksi tätä pakoon. Blondilla meni ensimmäinen ilta ihan vaan tutustumiseen uuteen kotiinsa ja meihin muihin, mitään suuria vaatimuksia sille ei asetettu. Mutta ruoat ja vedet maistuivat, vähän tehtiin tuttavuuttakin muihin asukkaisiin.

Jo toisena päivänä Blondi teki temput. Rupesi ensi kulkemaan portaita alaspäin ja sitten vielä saman päivän aikana ylöspäin. Nyt illalla portaiden kulkeminen sujuu jo mallikkaasti, tosin Karon vauhtiin portaissa ei päästä. Seuraava tavoite onkin sitten saada Blondi sisäsiistiksi. Vielä ulos tarpeiden tekeminen ei oikeen onnistu, mutta kunhan tästä alkushokista selvitään niin eiköhän sekin homma luonnistu. Ja tänään Blondi yritti ja vähän ärsyttää ja haastaa Karoa leikkin, saatiinhan siittä pienet kämpän ympärijuoksut ja haukut aikaiseksi.

Mielenkiintoista Blondissa on se että se haukkuu jo ovikellon soittajille. En tiedä tuleeko se Karon matkimisesta ja vai onko se sisäsyntyistä. Mutta tulevaisuudessa on odotettavissa melkoista meteliä kun molemmat ilmoittavat vieraasta ovella. Ja vieraisiin Blondi muutenkin suhtautuu varauksella, kyllä ne voidaan käydä haistamassa mutta se siittä. Mitään suurta showta ja huomiota vieraat eivät ainakaan vielä saa.

Tulevaisuudessa saatte lukea aivan varmasti lisää Karon, Blondin ja meidän muiden seikkailuista ja jutuista näiltä sivuilta. Ja valokuvia molemmista koirista tulee nurkkaus.net sussarit sivuille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.