perjantaina, maaliskuuta 02, 2007

Digikuvista paperikuviksi

Tuli sitten tilattua paperikuvia digitiedostoista Ifistä. Ja samalla yllätyttyä positiivisesti. Tilauksen lähetin torstaina aamulla 10 aikoihin ja kuvat olivat postilaatikossa jo seuraavana päivänä 11 aikoihin. En ole kyllä ikinä törmännyt näin nopeaan toimintaan minkään yrityksen kohdalla. Joko Ifin kapasiteettia on nostettu reilusti tai sitten tilaukseni osui hiljaiseen väliin.

Kuvia tilauksessa oli kolmesta eri lähteestä. Osa Canon A80 digipokkarilla kokoon 10x13 cm, osa Canon EOS400D digijärkkärillä kokoon 10x15 cm ja osa oli vanhoista pikkukuvista scannattuja ja suurennettuja kokoon 10x15 cm. Ja laatu oli kaikenkaikkiaan ihan hyvää. Vaikka kuvat olivat AdobeRGB väriavaruudessa sRGB väriavaruuden sijaan, jota Ifi suosittelee. Ja kuvien kootkin menivät kohdalleen. Hinta/laatu suhde on kyllä näissä kuvissa kohdallaan kun kappalehinta oli 0,09 € + postikulut. Ja kun kuvien tilausmäärä oli puolensataa ei postikulujen osuuskaan ole huimaava.

Täytyy oikeen kiitellä Ifiä nopeasta ja laadukkaasta toiminnasta. En ainakaa itse näe mitään syytä vaihtaa paperikuva toimittajaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.